Автоматичний вакуумний пакувальник Profi Cook PC-VK1134 вакууматор

Доставка
Оплата
Опис
Автоматичний вакуумний пакувальник Profi Cook PC-VK1134
Повністю автоматична вакуумна пакувальна машина з корпусом з нержавіючої сталі. Ідеально підходить для поділу великих кількостей їжі на більш дрібні порції.
Економія місця і безпечне зберігання без консервантів.
Вітаміни і поживні речовини зберігаються.
18 професійних герметичних мішків (10 штук з розмірами 22x30 см і 8 штук з розмірами 28x40 см).
Вологі продукти у вакуумній упаковці (в'ялене м'ясо, м'ясо) не висихають, сипучі продукти, такі як цукор, не скручується, і кава не втрачає свій аромат (як і інші ароматичні продукти). Крім того, вони не вбирають запахи від інших продуктів, які ми зберігаємо в холодильнику.
Їжа неминуче зазнає хімічні зміни, викликані головним чином дією: мікроорганізмів, температури, ферментів, повітря. Повітря є однією з основних причин погіршення якості їжі. Процеси окислення означають, що їжа втрачає свої поживні властивості, смак і якість. Проте цьому можна запобігти. Вакуумна упаковка продуктів харчування продовжить термін зберігання продуктів і страв, які зберігаються таким чином.
Овочі висихають. Плоди запліснявілі. Їжа може зіпсуватися у багатьох відношеннях. Основними факторами, що прискорюють псування продуктів, є:
повітря
мікроорганізми
вологість
температура
світ
Щоб захистити продукти від псування або сповільнити цей процес, продукти харчування повинні бути ізольовані від зовнішніх факторів, що впливають на якість збережених продуктів.
Одним з кращих методів захисту продуктів від зовнішніх факторів є зберігання продуктів у вакуумній упаковці, при правильній температурі, без доступу до сонця. Ось чому вакуумні зварювальні апарати стають настільки популярними:
Їжа залишається свіжою до 8 разів довше. Вітаміни і поживні речовини залишаються недоторканими
Рівномірний заморожування продуктів завдяки герметичній упаковці
Ідеально підходить для гострої і маринованої їжі - всмоктування повітря створює ще більш інтенсивний смак
Це дозволяє готувати у вакуумі (Sous Vide). Це дозволяє акуратно готувати у власному соку.
Запобігає висиханню і втрати поживних речовин під час приготування
Чутливий вакуумний насос і електронний контроль температури ідеально підходять для делікатних продуктів
Економія місця і безпечне зберігання без консервантів
Після запечатування у вакуумній упаковці їжа зберігає свіжість до 5 раз (завдяки уповільненню процесу окислення)
Вітаміни і поживні речовини зберігаються
Повністю автоматична вакуумна пакувальна машина з корпусом з нержавіючої сталі
Ідеально підходить для поділу великих кількостей їжі на більш дрібні порції
Вакуумна кулінарія (Sous Vide) дозволяє зберігати їжу у власному соусі.
Під час приготування їжа не висихає або втрачаються поживні речовини
Потужність всмоктування: 12 л / хв
Максимальна ширина фольги 30 см, довжина по необхідності
ТЕХНІЧНІ ПАРАМЕТРИ:
- 4 функціональних світлодіода
- Знімний резервуар для залишкової вологи
- Місце, щоб приховати спіральний шнур живлення
- Відмінна стабільність
- Максимальна робоча ширина 30 см.
- Потужність всмоктування: 12 л / хв
- Електроживлення: 220-240 В, 50/60 Гц
- Потужність: 120 Вт
САМОВИВОЗУ НЕМАЄ. Відправляємо товар тільки Новою Поштою.
Детальніше з інформацією про доставку та оплату Ви можете ознайомитися у розділі Доставка та оплата!